Ердоган обявил смъртна присъда за ДПС,екзекуторът е партията на Касим Дал

петък, септември 27, 2013 |


Турският премиер Реджеп Таип Ердоган подкрепя Народната партия”Свобода и достойнство” в България, заради политиката й насочена срещу Движението за права и свободи. Критиките ни срещу хората на Доган, корупцията, неефективната политика в смесените райони, натиска върху Главно мюфтийство, задушаването на неправителствени организации и медии на турското население, спечелиха поддръжката на управляващите в Турция за нашата партия, сподели за Кърджали бг вести председателят на НПСД Корман Исмаилов. 

Той каза,че членовете на ръководената от него политическа формация се гордеят с тази подкрепа. Тя среща разбиране в Реформаторския блок, в който членува НПСД.
Корман Исмаилов подчерта, че от 23 години има противопоставяне на етнически и религиозен принцип на избирателите и определени партии печелят от това. В прехода има масова практика да се създава негативен образ на политическия опонент, смята лидерът на НПСД.
Корман Исмаилов определи последните парламентарни избори като опорочени. Вотът в смесените райони бил купен и контролиран. Бил оказан силен натиск от ДПС, особено в Кърджалийско.Наложи се в определени общини да работим полулегално, каза още лидерът на НПСД.Според него има страх у хората, които се занимават с политика и подкрепят неговата формация.
По повод противоречията в организацията на НПСД в Кърджалийско, Исмаилов заяви, че колегите му в региона са показали политическа зрелост, въпреки, че върху тях се изляла не малко помия. Те са били обект на много лъжи. Нашите хора тук не се поддадоха на натиск и купуване,категоричен бе Исмаилов.
Лидерът на НПСД бе в Кърджалийско на еднодневна обиколка за мобилизиране на структурите на партията в региона.
Георги Кулов