Хасан Азис: Столична община харчи 20 пъти повече от Кърджали, но там проверки няма!? Двоен стандарт!

понеделник, април 18, 2011 |

„Голяма столична община е с 20 пъти повече население,  и с толкова по-голям бюджет от Община Кърджали, но в София проверки почти липсват. Нормално е да мислим за двоен стандарт", заяви пред активисти на ДПС от областта кметът на Кърджали инж. Хасан Азис. Проверките срещу него били 150.
Това стана по време на събрание през уикенда в Кърджали, на което присъстваха зам. шефовете на ДПС Лютви Местан и Рушен Риза, депутатите Айруш Хаджи, Ремзи Осман, Неджми Али, Юнал Тасим, Джевдет Чакъров и Петя Раева, общинските лидери на ДПС в Източните Родопи, кметове, съветници и председатели на местни съвети. Преди това депутатите бяха на срещи в Смолянско.
Областният лидер Бахри Юмер обяви, че цел на предстоящите избори за местна власт е да се спечелят всичките 7 общини в избора за кметове и общински съветници, а по отношение на селските кметове да има ръст.
 „Ръководството на ДПС обмисля да внесе първия вот на недоверие към правителството за земеделската политика, която водят управляващите", това път заяви Лютви Местан.
Той посочи, че случващото се с Касим Дал било външен проект, целящ разцепване на ДПС. ГЕРБ се провалил и следващото правителство отново щяло да бъде коалиционно, отбеляза момчилградчанинът.


0 коментара:

Публикуване на коментар