'Атака - 2' скочи срещу посещение на вицепремиера на Турция Бекир Боздаг

вторник, август 06, 2013 |

Докато министри, депутати, областни управители и кметове са се отдали на блажена лятна почивка, Турция провежда своята експанзия с помощта на Главното мюфтийство и на местните структури на ДПС.
Това се казва в официално позиция на Националният фронт за спасение на България. Партията на Валери Симеонов е провокирана от посещение на вицепримерът на Турция Бекир Боздаа у нас през следващите няколко дни.
На 6 август турският вицепремиер Бекир Боздаг пристига  в България на тридневно „неофициално посещение" по повод отбелязването на мюсюлманския празник „Рамазан".   Турската делегация ще премине през ГКПП „Малко Търново", с. Люляково, Бургаско и същата вечер ще присъства на религиозната вечеря „ифтар" в община Главиница, област Силистра.
На 7 август в програмата се предвижда посещение на Средното мюсюлманско училище в Русе,   Плевен и Пловдив, където на другия ден ще присъства на първата Празнична молитва „намаз" в джамията „Мурадие". След Пловдив в програмата е записано посещение в Кърджали и в Средното мюсюлманско училище в Момчилград.
Няма нито един представител на МВнР със съответния ранг, който да придружава турския вицепремиер. Това е задължително според дипломатическия протоколи още веднъж показва пълната липса на държавност и национално достойнство на правителството „Орешарски", посочват още от НФСБ.
Партията остро протестира срещу новата турска провокация, насочена към националния суверенитет на страната и представляваща поредна груба намеса в нашите вътрешни работи. Нито Областните управи, нито общинските власти в местата, които ще бъдат посетени от турската делегация, знаят за тази „инспекционна обиколка" . Турската страна много умело използва анархията, безвластието и липсата на каквато и да е координация между компетентните централни и местни власти, за да утвърди своето влияние в т.н. "смесени райони".  НФСБ остро осъжда предателската политика на протурскотоправителство на БСП, ДПС и АТАКА. Настояваме за незабавна оставка на това правителство, което в краткото време на своето управление доказа неспособността си да защити националните интереси на България и да решава проблемите на нашата Родина - най-бедната и, за съжаление най-зависимата страна в Европейския съюз, завършват хората на НФСБ.

Bekir Bozdağ bayramda Bulgaristan'da olacakİlk defa Ajans Bg'nin duyurduğu haber, Bozdağ'ın Basın Müşavirliği'nden doğrulandı.  Yurtdışı Türkler'den Sorumlu Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Ramazan Bayramı'nı Bulgaristan'daki soydaşlarla...