Осман Октай: Путин размества кукловодите във властта в България

неделя, април 27, 2014 |

Заради напрежението между Русия и Запада около събитията в Украйна предстои цялостно пренареждане на българския политически живот под диктовката на руския президент Владимир Путин. Това прогнозира бившият депутат и един от основателите на ДПС Осман Октай в предаването „Тази неделя” по bTV.
Той припомни посещенията на заместник-държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд и генералния секретар на НАТО Андерс фог Расмусен и отбеляза стратегическата важност на България за евроатлантическото пространство на фона на украинската криза.
„България ще изиграе много важна логистика в напрежението, НАТО ще има нужда от стабилност, а Путин ще търси начин да дестабилизира държавите в околността”, посочи той.
По думите на Осман Октай, всички вече осветени бивши агенти на Държавна сигурност и близки до Москва ще бъдат избутани на заден план. „Кукловодите ще ги размести Путин и ще сложи на тяхно място секретни фигури от второ трето ниво, има такива клубове, които вече действат в София”, посочи Октай, но не пожела да разкрие подробности около тази своя теза.

0 коментара:

Публикуване на коментар