Касим Дал: "Продължаваме самостоятелно напред"

неделя, януари 14, 2018 |

Във връзка с информациите за срещи проведени в България от почетния председател на „Балгьоч“ г-н Турхан Генчоглу, и публикациите в които беше намесено и моето име.
В качеството ми на зам.-председател на НПСД, заявявам следното: Представител на НПСД не се е срещал с г-н Турхан Генчоглу и не е участвал в преговори за обединение, наливане или преливане от пусто в празно или от една партия в друга.
На 02.12.2017 г. в Търговище Националния координационен съвет (НКС) на НПСД излезе с декларация, с която заяви ясно, категорично и недвусмислено (дори и за тези които се правят, че не разбират), че продължаваме самостоятелно напред с принципите, с които учредихме НПСД и заради тези над 120 000 души, които ни подкрепиха на последните избори. Същите тези 120 000 души освен, че повярваха в нас, показаха червен картон на самозабравилите се „бизнесмени“ от ДПС, и ако някой е решил да си спасява кожата с някакви измислени обединения, то явно не взима под внимание тяхната воля. Ние продължаваме напред и като самостоятелен политически субект, ще търсим възможност за реално политическо присъствие на малцинствата в българския политически живот.

Касим ДАЛ

1 коментара:

Анонимен каза...

Като националист, казвам огромно благодаря. Заради вас спечелихме, продължавайте така.

Публикуване на коментар